25ste Meeuwen Makrelen Loop, 10 Engelse mijlen ……..GAAT DOOR!!!
De Stichting Meeuwen Makrelen Loop heeft, na heel veel overleg het besluit genomen om de 25ste Meeuwen Makrelen Loop op zaterdag 18 december 2021 door te laten gaan.

Dit zal allemaal moeten gebeuren onder voorbehoud van de te verlenen Gemeentelijke vergunning met de daarin verbonden Coronamaatregelen die dan van toepassing zullen zijn.

Ook werd de organisatie MMLoop geconfronteerd, dat het Zuiderstrandtheater niet meer beschikbaar zou zijn als start/finish locatie.
Vandaar dat wij weer terug keren bij de firma Boeg B.V. aan de Hellingweg. Dat brengt wel met zich mee dat we een gelimiteerd aantal lopers/sters kunnen inschrijven.

De inschrijving via de web-site http://www.mmlscheveningen.com, v.a. 1 november 12.00uur .

Tot 1 nov 2021 1200 uur is de winkelmand geblokkeerd

Deelname v.a. 16 jaar.

Ook zullen wij de dan geldende coronamaatregelen handhaven.
Op zaterdag 18 december om 10.30 uur kan er bij Boeg, Hellingweg 180, Scheveningen, het Startnummer worden afgehaald.

Start om 13.00 uur.
Finish uiterlijk om 15.15 uur.

Het parcours, van 10 Engelse mijenl gaat via de Hellingweg, Kranenburgweg, Houtrustweg, Zuiderstrand, richting Monster, draaipunt nabij de Zandmotor. Zelfde route terug. Gezellig kom je elkaar tegen.

Op het strand wordt iedereen goed in de gaten gehouden door de vrijwilligers van de Haagse VrijwilligeReddingsBrigade. Op de kruispunten zal Intro verkeersregelaars beschikbaar stellen.
Ook dit jaar zullen alle lopers/sters worden verwelkomt met een kop Jumbo erwtensoep en een door Simonis gebakken visje. Deze wordt weer gesponsord door rederij Jaczon en Jac. Den Dulk &zonen b.v. even als de niet blijvende herinnering om mee naar huis te nemen een makreel. Gestoomd door de firma Esser. Zeer toepasselijk dacht het bestuur!
Voor de twijfelaars om wel of niet mee te doen……. De Meeuwen Makrelen Loop is al een aantal keren uitgeroepen tot een van de gezelligste lopen van Nederland.

Zorg dat je op tijd er bij bent!!!!